Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, May 27, 2013

Standard Chartered Fun Run May 2013

Semalam bertempat di Dataran Gemilang Precint 4 Putrajaya telah berlangsung Standard Chartered Fun Run May 2013, Alhamdulillah dalam keadaan demam yang baru nak kebah pun aku dapat habiskan larian. Nak menang memang tak la, nak habiskan pun dah berbuih mulut. Apahal pun janji enjoy, hehe





eh poyonya! 

ada geng2 cosplay yang join berlari haha

Last skali sesi cooling down oleh Mr.Syukies hahahahh


P/s - Berlari sambil menahan cirit & demam yang belum betul2 pulih amat menyeksakan! -.-"

1 comment:

Wadi AR said...

sakit perot pun boleh lari lagi? hebat lahh

mencari segala hasil leteran aku di sini