Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, May 21, 2013

MILO Breakfast Run May 2013


MALAYSIA BREAKFAST DAY RUN  


Yeahhaaa, dah lama tak ter-update belog murahan ini, dah bersawang berhabuk berkurun lamanya, hehe :D biasa la semenjak bekerja ni masa untuk diri sendiri pun tak berapa nak ada inikan pula mahu meng-update belog ni.


Ahad 19th May 2013, tarikh bersejarah bila dapat join Milo Breakfast Run, lagi bersejarah bila sampai lambat. Malangnya, tapi nasib baik tag number ada sistem bib apa tah boleh check result masa dari awal sampai akhir, alhamdulillah rekod tak teruk sangat TAPI masih teruk la juga kalau dibandingkan dengan Michael Xenos,pemenang tempat pertama. 1st place memang hebat 26.17 minit je untuk 7KM. Walaupun tak dapat menang tapi dapat pengalaman yang berharga, janji enjoy gittuw. heee  ^ ^ 
Dah malas nak merepek, jom layan gambaq.

Michael Xenos - 1st Place!

 



Kanak2 Gigas Megas!

Lepas lari terus sepak bola, ngehehehh

Dzul Mega!


rakan yang banyak menyokong memberi semangat siap tolong masak breakfast pukul 4.30 pagi, tu yang lambat tu, haha tapi enjoy :) 


Nakama yang masih memperjuangkan minat sebagai seorang runner :)

Selangkah kedepan, ecewahh



P/s - Nanti kalau ada masa upload yang Deuter Trail Fun Run pula.. Semua ni sebagai latihan untuk Larian SCKLM nanti, insyaAllah Selamat :)

2 comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini