Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, September 1, 2012

Instagram



Bestnya guna Instagram untuk upload gambar, sangat pantas..
tapi macam mana nak tengk instagram menggunakan pc?
selalu upload guna phone tak tahu kat mana temapt store nya..
hmm.. biarlah, not so important..hahaha ^ ^

this picture using istagram,   http://instagram.com/p/O8cazXHg6M/ ,boleh view kat pc tapi macam mana nak follow kat pc? kadang2  xperia aku ni buat hal juga hahahh..


P/s - Lapaq pulak tengok roti ni, sedap tau roti kat The Loaf...^ ^
Eh, Selamat menyambut Hari Merdeka! MERDEKA MERDEKA MERDEKA!
janji2 tu pandai2lah kita tepati yea..hehehe

mencari segala hasil leteran aku di sini