Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, August 14, 2012

Perompak. Penjenayah. Pendosa.

           Rumah kat kampung terchenta dipecah masuk, alhamdulillah, nasib baik family aku tak diapa-apakan.. -.-"... Geram tak terbayang, bila aku berjauhan ada pula nak buat hal, polis cakap kemungkinan budak-budak kampung aku je, diorang dah dapat fingerprint perompak tu, harap-harap polis dapat la tangkap perompak bermasalah tersebut... harap-harap la brader-brader polis yang 'sado' tu buat kerja sungguh-sungguh...banyak juga kerugian, kebanyakan barang-barang yang dirembat kepunyaan big bro aku,.. dah nak dekat raya ni ada je hal jadi...alahai.. perompak masuk waktu orang tidur, kurang ajaq sungguh.. kalau aku dapat tahu budak-budak kampung aku yang buat benda bodoh ni memang siap la aku nk bagi ceramah + penampar!


wahai perompak, kau dah rasa awesome sgt ke dpt pecah masuk rumah aku? -.-"   








P/s- Nothing to say to damn thief, semoga Allah s.w.t merahmati pencuri/perompak tersebut, harap mereka mendapat balasan yang setimpal dengan perbuatan mereka..  Alahai la, sedihnya budak-budak zaman sekarang, nak duit pergilah kerja, buat something kalau dah tahu duit tak ada.. aku pun dulu bukan la dari family senang kaya-raya bagai.. Alhamdulillah tahu la juga nak cari duit cara halal...pemalas sungguh orang sekarang -__-" merompak tu rajin la pula... adoi.

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini