Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, August 24, 2012

RUN RUN RUN



I want to run again, but my leg & my waist will not allow.
But I want to!




paksa diri is one of my best skill.. hehehh

Dah ada kat sini memang la akan dating dengan tasik seksyen 7 Shah Alam hari-hari la nampak gayanya.. hehe


P/s- Hate fighting like this. no need to tell. just wanna share. :)
lalalalaaaa~ hey juddeee~ me sing a song while running* lalalaaa~ pfftttt..

Saturday, August 18, 2012

Selamat Hari Raya

kad raya murah-murahan dan design pemalas...:)
utk lisan yg tak terjaga, utk hati yg berprasangka, utk sikap yg menyakitkan, aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, semoga hidup kita sentiasa diberkati -NYA... amin. :D
 








P/s - Rayaaaa.......... ^_^

Wednesday, August 15, 2012

When I have money....

When I have money, I have nothing to buy. when I don't have money, I want everything... sighh -.-"


Nakkkk...

P/s- Need to work harder! but warned myself,  kerja itu satu ibadah, bila dah ikhlas mesti ada ganjaran di sana nanti.. salary ni anggap la macam bonus kat dunia je, gunapakai untuk sementara.. :)

Tuesday, August 14, 2012

Perompak. Penjenayah. Pendosa.

           Rumah kat kampung terchenta dipecah masuk, alhamdulillah, nasib baik family aku tak diapa-apakan.. -.-"... Geram tak terbayang, bila aku berjauhan ada pula nak buat hal, polis cakap kemungkinan budak-budak kampung aku je, diorang dah dapat fingerprint perompak tu, harap-harap polis dapat la tangkap perompak bermasalah tersebut... harap-harap la brader-brader polis yang 'sado' tu buat kerja sungguh-sungguh...banyak juga kerugian, kebanyakan barang-barang yang dirembat kepunyaan big bro aku,.. dah nak dekat raya ni ada je hal jadi...alahai.. perompak masuk waktu orang tidur, kurang ajaq sungguh.. kalau aku dapat tahu budak-budak kampung aku yang buat benda bodoh ni memang siap la aku nk bagi ceramah + penampar!


wahai perompak, kau dah rasa awesome sgt ke dpt pecah masuk rumah aku? -.-"   








P/s- Nothing to say to damn thief, semoga Allah s.w.t merahmati pencuri/perompak tersebut, harap mereka mendapat balasan yang setimpal dengan perbuatan mereka..  Alahai la, sedihnya budak-budak zaman sekarang, nak duit pergilah kerja, buat something kalau dah tahu duit tak ada.. aku pun dulu bukan la dari family senang kaya-raya bagai.. Alhamdulillah tahu la juga nak cari duit cara halal...pemalas sungguh orang sekarang -__-" merompak tu rajin la pula... adoi.

mencari segala hasil leteran aku di sini