Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, May 28, 2012

GUNUNG DATUK, REMBAU NEGERI SEMBILAN

26 & 27 hb, ekspedisi ke gunung datuk.
Menurut legenda terdapat tapak kaki Laksamana Hang Tuah kat puncak gunung.. so, Team Kaki Henjut yang terdiri dari lelaki-lelaki gantang ni pun dengan penuh keberanian pergi mendaki dan camping di puncak.. ni 1st time camping kat puncak gunung, selalu camping kat kaki bukit je..hehe... overall is awesome! the best sebab laluan mendaki sangat mencabar, mula-mula dah nak 70-75 degree dah kecuraman dia, ada jugak yang injured tapi alhamdulillah semua selamat pergi dan selamat pulang..

Never ending memories! Dari Shah Alam ke Gunung Datuk! memori untuk anak cucu cicit!






















p/s - bahu & belakang cedera, ada rakan yang cedera sebab terjatuh dan macam2 lagi, dugaan =)

2 comments:

Wadi AR said...

bestnyee. last pegi sini mase sekolah menengah dulu

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

mmg best, haha

mencari segala hasil leteran aku di sini