Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, April 15, 2012

Marvel’s The Avengers

 what superhero would you be if you could create a new member for The Avenger’s team and how would you save the world?


Hehehehheehh..

superhero ??
haruslah wolverine!! 
sebab muka aku sebijik macam hugh jackman wolverine sangat cool ok!
dah la ada power kuku besi adamantium, ada pulak healing power, tak ke power tahap power ranger tu?
hehehe, apa-apa pun nanti jangan lupa layan movie yang buat aku tertunggu-tunggu ni.. 
the avangers..hehe




opss.. lupa lak, macamana nak selamatkan dunia bila jadi wolverine? hehehe
haruslah bila dah ada super power mestilah guna power tu nak lawan watak jahat, hehe konon-kononnya hero la.. owhh tiba-tiba rindu zaman kanak-kanak~



eh yang ni kenal tak?
tak kenal memang bukan warganegara Malaysia..hehe




P/s-  jadi keluangman bole tak? agak-agak avangers boleh tak terima keluangman? keluangman cool kot~


5 comments:

Wadi AR said...

kalo encik jadi pon bolehh

eqbalzack said...

Dah lama sngat abg eq tak tengok wayang sebab sibuk dgn tesis..lagi2 nak digi wow ni..penah kempen sana sini..hehe

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

wadi-heheh..:)

bro eq- hehe, gudluck for your tesis & digi wow..:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! lookin forward to see you there :)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

saiazuan- yeah, tq, see u there too :)))

mencari segala hasil leteran aku di sini