Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, March 2, 2012

Trip ke Jerantut Pahang

     Agak busy dengan kerja part time dan sedikit coret-coret illustrasi digital untuk interview halatuju major part 6 nanti, sampai tak ada masa malas nak update blog ni.. tapi walau macam mana busy dan sengkek nya poket sekalipun aktiviti travel haruslah dilakukan demi nak mengumpul pengalaman, chewaahh.. konon..hehe.. kali ni aku ke Jerantut selama 3 hari, nak tawan taman negara dan gunung senyum..hehe... taman negara sangat awesome ok.. puas hati dapat masuk hutan, kalau dapat camping kat sana lagi puas hati, tapi memandangkan duit yang semakin kekurangan terpaksalah menunmpang rumah sahabat..^ ^


haaa.. ni ada la sikit gambar2 yang tak senonoh..haha








credit to dzul hani - ini nakama2 (sahabat2) yang sanggup ikut ideologi travel aku ni..hehe tQ guys

credit to dzul hani- kat gunung senyum ni hehe


P/s- Travel kali ni buat aku dapat banyak pengalaman dan banyak shoot2 yang menarik, puas hati dari segi photojournalism dan keseronokan tahap maksima, haha, banyak lagi gambar waktu kat dalam hutan, kelapa sawit, gunung senyum yang seram, kebun kat rumah azhan, dalam kandang kambing, burung puyuh, lawan pingpong, air terjun dan macam2 lagi..hahaha keseronokan travel tak terhingga...:)

2 comments:

Wadi AR said...

patot la tak update. pegi jalan sakan ye

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

hahaha, sebab connection ke internet xdapat..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini