Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, February 19, 2012

Book book book

     Sila ulang 3x, book book book.. hehehh.. banyak membaca luas fikiran, ahaa..  banyak reference lagi banyak ilmu betul tak? pagi tadi sampai ke petang aku round satu subang, last sekali sampai Subang Avanue, ternampak poster warehouse book clearance, last day, apa lagi, terus gelojoh aku masuk, gila banyak buku yang rare dan harganya sangat-sangat murah! tapi disebabkan wang yang ada sangat-sangat diperlukan untuk kegunaan lain, so aku hanya mampu membeli 3 buah buku.. hehe, haruslah bajet secara berhemah, sebab gaji kerja part time belum masuk..^^

inilah buku yang mampu dibeli..kalau harga biasa memang mahal..

buku yang dibeli - Gorillaz Rise of the Ogre, The Davinvi Code Illustrated sreenplay, dan The rought Guide to THE GRAND CANYON.

Add caption

dulu zaman sekolah siap beli kaset dan vcd lagi tu, minat kat kerektor band ni sebenarnya, music dia boleh la, coz dey all cool.. haha



Illustration dalam the da vinci code illustrated screenplay ni semuanya awesome.. terbuka mata tengok seni concept artist ni.. 





bila tengok lama-lama seram pulak, tapi bila lagi lama lama dan lama, jadi kelakar la pulak minah ni..hahaha


dan yang paling best, murah, rm3..hehe, yang baru mau rm20, this is  my dream, Grand Canyon!

haa... tudia.. Havasu Fall, urgghh geramnya..

siap ada map lagi..^ ^



P/s- Semua ni cuma bernilai RM18 tunai.. hehe.. kalau harga asal dah habis lebih RM100 ni.. alhamdulillah rezeki hari ni.. ^ ^

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini