Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday #2


Motorcycle accident





P/s- habis koyak rabak seluar dan baju.. sweater yang banyak memori semasa di UiTM Kedah juga koyak rabak dan juga kaki injured sampai tak dapat nak join IOI run yang dah ditunggu-tunggu selama 2 bulan..beri kesan sampai sekarang...:"(......
tapi hadapi dugaan dengan smile...:)

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga cpt sembuh..adik sis kemalangan perlu operation kali kedua esok.tampal tapakkaki ambik daging peha.ngeri bila dgr org kemalangan ni sbnrnyer...huhu

Wadi AR said...

macam mane tu amin. be careful lps ni. sila makan ubat sampai kenyang

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

LM - thanks.. moga adik sis cpt sembuh juga..:)

Wadi- dah kenyang mkn obat sampai dah completely heal.. just ada la sikit efek bila tulang terhantuk..hahaahaa

mencari segala hasil leteran aku di sini