Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, January 10, 2012

Sharing is really really means I am so caring!

Ramai wanita yang menunaikan solat , tapi tidak menutup aurat.. 

Allah terima kah solat itu ? TIDAK !!! 

Jangan sia2 kan amalan anda.. 

Ramai wanita beranggapan, apabila sudah berkahwin, sudah dikira bnyk amalannya kerana mendengar kata suami. Tetapi tidak menutup aurat.

Adakah cukup amalan anda itu? TIDAK !!! 

Jangan sia2 kan amalan anda..

hukuman wanita tidak menutup aurat, rambutnya akan diikat keatas hingga mendidih otaknya! kulit badan habis dibakar dan akan tumbuh semula, dan akan dibakar lagi. Begitulah seksaan api neraka. Akan berlanjutan selamanya. Kerana diakhirat, tiada istilah MATI !












P/s- dicopy dari facebook wall, tak ingat kat mana.. apa salahnya berkongsi kan..macam lecturer aku cakap, hubungan dengan pencipta kena jaga juga..kita ni hanya hamba! mahukah hidup hanya sia-sia walaupun dapat semua benda kat dunia? please take note!... :)

3 comments:

Wadi AR said...

betol amin :)

mindproject said...

orang yang tak menutup aurat,akan terbina mahligai buatnya di neraka bagi setiap langkah di khalayak ramai...

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

wadi- :)
mp- right..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini