Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, January 20, 2012

Nikmat

Bersyukur...
benar-benarkah seseorang manusia tu cukup bersyukur?
sedangkan tidak pernah berinteraksi dengan pencipta..
lima kali sehari..
beberapa minit pun dikira rugi,
letih alasannya..

bersyukur...
di kata-kata saja..
tak faham dan tak pernah pun nak bersyukur pada zahir dan batinnya..
dapat apa yang dikejar dengan mudah..
sedihnya ia dikira dah berjaya..
zahirnya dilihat bersyukur..
tapi sebenyarnya tidak..
teruskanlah membina saham..
saham berpura-pura..


tolong berubahlah mereka & kita yang two faces 


P/s- control diri anda sebab anda dilahirkan MEMANG untuk dicontrol, insyaallah..we as a muslim have rules & terms in our life right...beware....^ ^

Jumpa rakan tempat praktikal dulu, dah kahwin rupa2nya, hehe, tapi still ngan pegangan agama yang kuat!! Designer yg awesome imannya.. Insyaallah industri digital arts & design akan  terus maju, as long as we have strong muslim designer like him...:)))

mencari segala hasil leteran aku di sini