Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, January 16, 2012

Life as a student

Terpaksa memerah otak study disebabkan esok first and last exam paper untuk semester ni...
semester yang hanya ada 9 subjek dan 1 paper..
semester yang paling memenatkan fizikal dan mental...

haaa.. konon2 study dengan nota2 yang tengok pun dah serabut  perut..err.. motif makcik google kt blakang tu? hehe






P/s- Tahu sesuatu yang tak patut tahu... habislah terganggu akal fikiran waktu exam ni...alahai dunia, fake belaka..zzzzzzzzz

mencari segala hasil leteran aku di sini