Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, January 11, 2012

Future

Mengikut keadaan sekarang,
banyak pelan untuk 4 tahun akan datang macam dah pudar,
tapi bukan terus terpadam,
masih ada ruang untuk diusahakan,
cuma mungkin terbalik kaedah dan sifat,
usaha sudahpun dilaksanakan walaupun makin memburukkan,
solat hajat dan istiqarah jangan dilupa,
sekarang memang seronok waktu mengenal,
bila dah tersungkur baru tahu mencari yang esa,
mungkin jalan terbaik terpaksa mengikut pelan orang yang melahirkan kita..:)
tapi pelan yang terbaik hanya pada yang maha Esa...^^

kau tunggu la wahai grand canyon.. lagi 4 tahun insyaallah aku sampai!! lepas tu kita dating puas-puas!




P/s- Presentation final kelas professional development langsung tak cerita pasal peribadi dan future macam orang lain sebab nanti komfem semua orang menangis, biarlah aku jadi joker yang nampak bodoh buat orang gelak ketawa dari bagi orang sedih tak tentu pasal sebab nanti aku pun sama-sama sedih...kaki oh kaki....:)

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini