Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, January 30, 2012

ALA, magazine for muslimah

Ala = Paling cantik..
Majalah fesyen turki ini adalah satu-satunya majalah yang lari dari konsep pornografi dan seks semata-mata. Diterbitkan oleh Ibrahim Burak dan Mehmet Volkan Atey.
Magazine yang vogue ni hanya memaparkan model bertudung dan mengiklankan pakaian yang sesuai dengan islam, Ibrahim percaya yang Fashion Design is not something yang hanya memaparkan watak model yang seksi dan mendedahkan tubuh, Sebaliknya Fashion ialah seni yang konsepnya masih boleh diterima pakai dalam islam asalkan tidak mendedahkan aurat. 

WOW! how awesome is that! ^ ^
Thumbs up for Turkey!

Magazine Elle, Vogue,  Marie Claire dah boleh bungkus la ye..
Glam, manga, apa lagi entah  kat Malaysia ni macamana lak? hehe








P/s- Kat Malaysia nak keluar magazine apa pula? hehe

3 comments:

eqbalzack said...

assalamualaikum,
terima aksih singgah blog abg eq. abg eq tinggalkan jejak di sini..

eqbalzack said...

assalamualaikum,
terima aksih singgah blog abg eq. abg eq tinggalkan jejak di sini..

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

wahh..TQ bro Eq...:)

mencari segala hasil leteran aku di sini