Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, December 10, 2011

Pulau ketam

Pagi tadi ada hal penting, tapi mengingatkan roomate perlukan teman terpaksa aku gagahkan diri ke Pulau Ketam..
mengahabiskan masa di Pulau Ketam sangat seronok walaupun mengejar masa sebab moment dan mood di sana sangat berlainan dengan di Shah Alam.




ini semua dalam bot, bukan dalam kapal selam, haha.. tunggu post selepas ni untuk gambar-gambar di pulau ketam..:)




P/s- update blog bila asyik cari bulan tak jumpa, jumpa bintang saja..:(
Sebenarnya sakit kepala tengah memikir macam mana manusia mahu buat duit tanpa perlu berhadapan dengan dosa, walaupun dosa dianggap sedikit yang patutnya perasan tapi buat-buat tak perasan. Tetap dosa dan ada balasan nanti.

2 comments:

Wadi AR said...

pulau ketam katne?

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

pulau ketam kt pulau kure2..haha.
tak la, kat port klang..

mencari segala hasil leteran aku di sini