Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, December 7, 2011

no idea

The ideas is not in my head?
the idea are running away or I the one that make it go away involuntarily lost.
not the idea, but i am the only one that lost.
so back to the god and pray.
that can make our self be gratefull even the work not done..
life... sighhh.. actually not complicated at all, we' re the one that make it more complicated!
we're muslim please work as the muslim.
because lost to lust, we lost quickly..



my friend said ''I spend the night with the superman''
wow, who are that superman?
he said "I am that superman"
yes! real superman.. is ourself.





P/s- kenapa aku menulis dalam omputih? buang tebiat, padahal aku ada lagi satu blog dalam english.. kat sini racism ok! bahasa melayu sahaja.. haha.. Entah la... mungkin sebab otak aku dah sakit asyik baca artikel dalam omputih kot...hishh.. apa-apa benda pun, tepuk dada tanya iman...zzzzzz (tiba-tiba)
*grammar tunggang langgang tu jangan sesiapa pun tegur.. highhh!

4 comments:

Wadi AR said...

taknak tego pong

mindproject said...

xyah nak kl sangat la habak hang...

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

wadi- hahaha.. nasib baik x tegor...

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

mindproject- hahaha...celah mana kl baq hang? lama x nampak weyh

mencari segala hasil leteran aku di sini