Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, December 21, 2011

Night Inspiration 4

Florian Nicolle art of illustration
Illustrasi yang menarik dan misteri karya Florian Nicolle 
Diadun bersama efek old paper, painting dan element of balance, dan kerawang serta tekstur yang membolehkan setiap lukisan beliau menjadi misteri di setiap sudut.
Karya yang bagus sebenarnya tak kira dicetak walau sebesar atau sekecil mana,
dipandang seberapa lama, disimpan walaupun bertahun-tahun tetap tidak akan
jemu untuk dipandang jika karya itu mempunyai nilai seni.
This is what we call masterpiece!
dan Florian Nicolle adalah antara salah seorang artis media digital yang berjaya
menemui nilai seni tersebut.













P/s- rajin update belog bulan ni..haha.. nak lagi rajin rajin dan rajin...
err, baru-baru ni ramai juga yang rajin bersalah-sangka..
kawan dan berkawan haruslah buang sifat-sifat salah sangka dan iri hati..
kadang-kadang mempertikaikan sesuatu yang tak pasti,
always think positive walaupun muka aku tak nampak sifat-sifat positive langsung (biasa lah dunia, bila tak 'henshem' dipandang negative, hehehe, jgn salahkan dunia ok!)...
malam ni pula walaupun penat tetapi menerima sesuatu yang tak disangka-sangka dan pada pandangan orang lain bernilai dan bertuah..hehe
tapi tak tentu harus terima telan bulat-bulat walaupun nilai tersebut sangat cantik, menarik, lawa, dan debomb sebab sesuatu yang diyakini pasti harus ditunggu walau apa pun terjadi..:)
just say alhamdulillah to god.. kerana diri masih bernilai dan disayangi..:)

1 comment:

Wadi AR said...

nasib saya biasa biasa je. kehkeh. kemainn arca seni anda

mencari segala hasil leteran aku di sini