Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, December 12, 2011

Konsep

Konsep restoran yang menarik hati..




nak makan semua ni sebab tengah sedih..






semua restoran tadi mesti awesome kalau ada dalam kapal ni..:)

Tak pernah lupa yang salah satu impian aku ialah nak membina restoran atas laut, haha.. maybe sebab asyik terbawa-bawa restoran atas laut baratie dalam one piece.. insyaallah pasti tercapai impian yang childish ni kalau disertakan dengan usaha..:)




P/s- Actually, pagi-pagi lagi dah rosak mood disebabkan banyak file assignment yang rosak.. 1 hari bertungkus-lumus jadi sia-sia..  lagi-lagi dapat tahu kenyataan yang menyakitkan pula, semuanya hari ni...tapi kena fikir positive walaupun terang-terang depan mata boleh buat jadi negative.. nasib baiklah ada tempat mengadu, bukan mengadu pada orang, tapi pada pencipta kita yang Maha Esa...so this is life as a designer, smileee...:)))

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini