Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, December 23, 2011

Daz Photographic

Daz Photographic!
dibuka untuk booking sekarang..
Kini aku tidak lagi hanya bergerak solo..
untuk job photography di sekitar selangor sekarang dijalankan dalam group baru iaitu DAZ..
Daz means three people- Dzul, Amin & Zizan..
3 photographer untuk 1 majlis dengan harga yang biasa..
untuk promosi 3 photographer akan turun bersama2..
awesome tahu..:)
silalah booking jika ada yang nak kahwin, tunang, resepsi, majlis-majlis,
ataupun apa saja sesi photography yang anda mahu..




harga bermula RM799, tak termasuk kos penginapan dan perjalanan kalau di luar kawasan..
nak tahu pakej silalah pm ye..:)
silalah tengok portfolio kami di Facebook
dan portfolio aminabjad di Flickr

\

P/s- Ask for the best price..:)

2 comments:

Wadi AR said...

huyooo. harga budak blogger lg murah tak? kihkih

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

hahaha.. untuk wadi ada diskaun..hahah

mencari segala hasil leteran aku di sini