Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, December 25, 2011

Bosan

Nak kata bosan
assignment bukan main berlambak
Nak kata bosan
banyak benda yang aku kena buat
Jadi, apa maksud bosan tu?
Bosan sebab aku bosanlah..
















P/s- Bosan kan hupdate belog aku ni.. kalau hari-hari asyik bosan tu namanya you is a Loser! so, go get a life la weyh.. bosan-bosan pun nak update gak belog yang bosan ni.. okbai bosan.

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini