Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Thursday, November 17, 2011

Trip to Melaka & Port Dickson

Secebis gambar tanda ingatan ke bandar Melaka dan PD untuk assignment yang tak ke mana...
the moment sangat ohsemmm!!
trip untuk semester yang dah nak hujung2..
nnati semua dah kerja entah2 dah tak dapat jumpa..
nak pergi lagi kalau berduit..haha
sebab tak sempat nak merasa makanan melaka yang sedap-sedap.
nak tengok gambar lagi silalah ke photo blog nih...momentkebal :)










tiba2 kena jadi penjaga pintu muzium..haha

kawan-kawan yang baik hati..:)

gelak besar di PD tanda penamat untuk semua ini..:)




4 comments:

YNA said...

rindu kt melaka :)

nk pergi lah, hihihi

best kan? :)

Wadi AR said...

okee, pegi tak ajak gua amin

mindproject said...

hoit musafir,
datang melaka x ckp....
kalau x aku payung

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

YNA : melaka best..:)

Wadi : hehe...jom nanti pegi lagi..

Mindproject : eh, alamak,, aku lupa ang org melaka..hehe..

mencari segala hasil leteran aku di sini