Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, November 20, 2011

Rupa sebenar angry bird! real!

Hehehehhe...
betul ke ni?
gila gempak! nak bela seekor la...





P/s - kerja yang bertimbun tak siap2... assignment yang berlambak tak sentuh2... test yang langsung tak prepare, kerja part time yang tak dapat join.. kaki dalam keadaan injured, demam siap batuk berdarah (euuww), wallet yang semkin nipis (tak boleh blahh), terpaksa melayan perangai manusia dan macam2 dugaan semester ni... hahaha... perit tapi itu yang best tu..hehe...:))

2 comments:

Wadi AR said...

haiyaa mkn ubat la amin. nanti parah lg susah tahu. bese la, manusia ni kan macam macam

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

ubat tu yg berat tu wadi..hahaha

mencari segala hasil leteran aku di sini