Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, November 19, 2011

Nite Run tribute to Palastine 2011

Larian untuk Palestine di UiTM Shah Alam..
Ramai runner dan marathoner yang datang...
aku salah seorang si loser yang demam join larian ni..
dengan training yang hampeh dan kesihatan yang teruk dapat jugak selesaikan larian walaupun kalah..:)
larian disertai oleh ribuan pelajar UiTM Shah Alam termasuk non-resident dan pelajar2 kolej kediaman UiTM..
semua gambar kreditkan kepada meenaawesome..

para photographer merangkap penyokong yg lewat dtg...cess

peserta pertama yg sampai kategori staff


bergambar bersama mpp.. hehe.. beta yg tengah dan si Dzul yg kanan  member runner yg  sama2 hebat..:)












sangat penat malas nak tengok kamera

ending yang last mestilah bergaya dengan baju.. 50 orang yang sampai untuk non-resident je yg dapat baju ni, haruslah berbangga..muahahaha

Untuk kategori keseluruhan beta dapat nombor 57, non resident pulak,, hehe.. top 10... 
walaupun kalah tapi memang berbaloi,
lepas ni ada larian untuk fakulti, larian di stadium shah alam dan larian untuk non resident (maybe tak dapat join sebab kena pergi trip ke singapore...aarrrghhhh)






P/s- beta rasa makin tua makin lembab...hahahaha...terlepas IOI run kat Puchong,  lutut beta injured tiba2 disebabkan mengalami kemalangan jalan raya yang memalukan...isk2..sangat memilukan dan terus terasa sangat emosi telah down sampai sekarang... tapi tetap happy macam biasa... :))

2 comments:

Wadi AR said...

sekarang beta lihat tuan hamba makin laju update entri. tahniah beta ucpkan. teruskan keupdatepan anda

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

hehe..tak laju sgt pon..bila ada masa saja..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini