Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, October 7, 2011

Steve Jobs

gambar ni diambil dari sini mymodernet.com

Tiba-tiba aku rasa nak letak gambar steve jobs boleh?
Tak perlu nak cerita kisah hebat dia dekat sini sebab rasa-rasanya semua orang dah tahu..
dan yang tak tahu tu bolehlah tanya encik google..




P/s- Lelaki yang terbaik ialah lelaki yang berjaya, bukan sahaja dari segi kerjaya tetapi dari setiap aspek... mampu ke? 
Ok tutup cerita SteveJobs!
I think i will loss something so precious if i just stay like this! YES!! totally lost it! :"(
Ok tutup cerita aku juga!
Selamat tinggal sementara blog!

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini