Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, August 22, 2011

Multiple mood

Gambar studio yang dah berkurun dishoot tapi diberi mood baru.
Mood editing persis Glam.
Talent ialah maharaja kuntau dari london..
Sila tekan Ctrl + Left Click untuk view yg lebih besar (jangan jika hangpa semua tak mahu termuntah)

P/s- abaikan model yang tak hensem tu..hahahah.. muka aku memang macam baru bangun tidur walaupun tak tidur...iskk3... yang penting mood editing dalam pelbagai teknik.. editing paling senang hanya mengambil masa 5 minit... yang paling susah nak adjust lighting dalam studio...;)

2 comments:

Wadi AR said...

muka kau ke beb? japp, aku nak telan panadol

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

jangan panadol! ubat gegat+ubat batuk baru ummpphhh...hahahahha

mencari segala hasil leteran aku di sini