Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, July 3, 2011

Revolusi kembali membaca

Membaca menahan mata...
Lenin and The Russian Revolution...
nukilan Christopher Hill...
edisi bahasa indonesia Lenin Teori Praktek Revolusioner..
'terbeli' sebab design yang menarik dan konon intipati revolusi tah apa-apa...
kini bersengkang mata nak jadi pembaca....
maaf, belum ada review sebab aku baru selak intro~


Ini versi asal... susah nak cari, ni pun dah cetakan yang keberapa ntah...
kalau dapat pun dalam english mesti baru 2 page aku dah terlelap dalam mimpi...



P/s- kalau tak minat membaca jangan nak buat-buat rajin! baru buka buku dah lelap~ eh! banyak orang post pasal BERSIH kat mukaBuku... ada kawan-kawan terlalu mengagungkan benda yang tak pasti.... huaargggghhh... sumpah mengantuk....:zzzzZZZzzzzz~



No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini