Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, July 2, 2011

My own superbike!

Dulu zaman kanak-kanak umur baru 9 -10 tahun teringin nak ada motor besar...
sebab dulu selalu jadi pembonceng setia motor tzm bapa saudara...
terus jadi peminat setia superbike...
sekarang teringin nak beli superbike...
tapi kertas yang ada gambar kepala orang masih tak cukup...
yang mampu hanya dapat software 3D...
Ducati classic 1000 dah ada dalam kepala...
imaginasi punya hal terus jadi ntah apa-apa.....

P/s- yg ni masih belum siap detail lagi.... yg dah siap animate dan rendering ada dalam simpanan peti kebal kunci kukuh gila-gila....1 hari modeling & berminggu2 nak animate serta rendering.... sangat susah kalau self learning ni.... nasib baik kat office ada orang tolong bagi tekanan suruh siapkan, push niggar push!!!! >>))


4 comments:

Aizul said...

Stylo Ducatti ko,push niggar push!!! (diorang panggil ko camtu ke kat ofis???)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

ni dah jadi lain dari ducati... hahahha... tak la, tu saja penyedap rasa...tapi yang selalu kena push tu Peter(pok nik)... new name kt ofis...hahahah

mindproject said...

wahhh,nak sebijik....

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

haah..nanti aku bagi 3 bijik...hahaha

mencari segala hasil leteran aku di sini