Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, June 28, 2011

Bersawang

    Dah lama tak update blog ni... sangat-sangat buzy dengan kerja, kerja dan kerja.... ditambah dengan wayar strymyx yg kena potong kat luar rumah, sesuka hati je si badigol man entah main potong2 wayar kat rumah orang...habis terbang duit nak upah kontraktor betulkan balik... kalau dapat memang aku siat2 kulit badigol bedebah tu...haaaa... nak buat macamana dah takdir... redho je lah kan... dalam tengah buzy dengan wedding dan macam2... huuu.. malas nak merepek... just updated pictures to my flickr... harap korang enjoy...meh layan... kat sini flickr...


ni adalah kerja2 tak seberapa.... enjoy...:)






p/s- ni antara yang aku suka.... nak tengok kualiti yang jelas sila ke flickr aku, break the rules is my style ...chewaahhh...ok bye...

2 comments:

Abby Salvatore said...

--->dtg sini muka penuh kena sawang!haihhh...
patutlah senyappppp...

nice pic!Thumbs up!:)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

haha..mai2 datang selalu...
thanks...:)

mencari segala hasil leteran aku di sini