Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, June 28, 2011

Bersawang

    Dah lama tak update blog ni... sangat-sangat buzy dengan kerja, kerja dan kerja.... ditambah dengan wayar strymyx yg kena potong kat luar rumah, sesuka hati je si badigol man entah main potong2 wayar kat rumah orang...habis terbang duit nak upah kontraktor betulkan balik... kalau dapat memang aku siat2 kulit badigol bedebah tu...haaaa... nak buat macamana dah takdir... redho je lah kan... dalam tengah buzy dengan wedding dan macam2... huuu.. malas nak merepek... just updated pictures to my flickr... harap korang enjoy...meh layan... kat sini flickr...


ni adalah kerja2 tak seberapa.... enjoy...:)






p/s- ni antara yang aku suka.... nak tengok kualiti yang jelas sila ke flickr aku, break the rules is my style ...chewaahhh...ok bye...

Wednesday, June 1, 2011

morning inspiration 3


Pagi2 layan painting pun best gak.. 
painting by Ginette Pitre..
Realism artist









P/s- menarik kan? terus semangat nak kerja... hahaha.. konon...sapa2 yang tengah kerja tu wat la kerja secara ikhlas ok, bukan company bayar duit nak bagi korang melepak atau rilek2..hehe.. aku takpe student internship, gaji pun dapat tak penuh..hahahahhahhh

mencari segala hasil leteran aku di sini