Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, May 9, 2011

wajib tonton! worrior

     Pasti aku tengok, fight dalam movie ni memang dah macam kat UFC.... 




nak compare cita ni dengan undisputed n fight club, dah lama tunggu cita macam ni...:)
untuk fighter2 malaysia yang teringin nak join fight2 macam ni ada banyak tempat2 halal kat malaysia ni yang sediakan tempat gelanggang free fight untuk para2 mixed martial artist ni, lorong belakang rumah aku kalau dekat shah alam korang boleh check kat stadium tu, dekat gym aras dua pintu masuk B kalau tak silap aku, kat situ ada fight night, korang yang konon hebat boleh la join... kalau nak yang ekstrem lagi boleh join kat sini fight form..ni kat petaling jaya je... tapi nak join benda2 yang macam ni just untuk lelaki2 yang ada 'telor' aja la... hahaha.. omputih cakap men with balls.... hahaha..




P/s- cita ni kena tengok kat panggung, kalau download tak feel... kalau boleh nak gak aku join free fight tapi malangnya stamina ngan skill kureng... biasa la makin tua.. hahahahahahhh....:D

mencari segala hasil leteran aku di sini