Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, May 7, 2011

Swimming!!!

    Dari awal pagi sampai 7 malam berendam dalam swimming pool...
sumpah aku PENAT...
gambar tak ada lak nak letak sebab kalut rakan2 sampai rumah awal pagi jemput ajak p renang sampai kamera masing2 lupa bawak...
sambil survey tapak camp untuk aktiviti budak2 persatuan hujung bulan ni..
uhhh.. aku tak cuti lakk....





P/s- Lepas ni bakal bekerjaya yang tak bergaya...:(

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini