Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, May 9, 2011

Rexona men advanture challange! khas untuk runners!

   Rexona menganjurkan pertandingan larian jarak jauh untuk para lelaki yang rasa diri mereka sangat power, trek sepanjang 8.3 km sangat2 mencabar bagi pelari kecut pecut dan marathon... event ni bertarikh 23 julai ini bertempat di Taman Pertanian Malaysia, Shah Alam...   Hadiah yang ditawarkan sangat menarik, Rm30,000 termasuk trip ke New Zealand! daftarlah segera bermula 1st May hingga 23rd June 2011. Kalau daftar ramai2 dalam group boleh dapat special rates dan discounts. Kalau nak tau lebih lanjut klik je kat sini atau kat poster di bawah... enjoyy....





P/s- aku nak join sangat2 tapi buat masa ni memang tak mampu.... fenattttt..stamina dah kureng, tunggu train balik yeahhh aku join lagi...:)

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini