Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, May 13, 2011

Pintu Gerbang Bukit cerakah

gambo dari google

Target esok!!!
nak hilangkan pening pusing2 kat kepala..
esok lari sampai pintu gerbang ni..
dari seksyen 7 ke pintu gerbang bukit cerakah...
lepas tu lepak kat dua tasik kecik apa tah nama aku pon tak tahu... kat situ layan owh, ada lori burok....
so, kalau ada orang nampak mamat dok lari macam orang gila sorang2 tak berteman tu tak payah tegur k.. 
dia tak suka orang kacau dia tengah lari...
hahahahaa...




p/s- ngantok lak... dah sampai shah alam ni tak tau nak update apa lak... bebel lagi...:)

4 comments:

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog saye,.
ade entry ttg malam jumaat,.
ermmm meremang,.

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

ahh jiwang lagi.hahahah

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

urut>> dah singgah...:)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

kening>> mana ada jiwang dah...-_____-"

mencari segala hasil leteran aku di sini