Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Thursday, May 5, 2011

One day one night camping - edisi melepas rindu~

     Setelah lama berpisah konon mengejar haluan kerjaya dalam pelajaran masing2 kini mereka bertemu dapat bersama melepas rindu.. chewahh.. macam mat bunga melepaskan ayat batuk di tangga... hahahha.. entri ni just nak enjoy gambar2 semasa camping semalam bersama sahabat2... bukan senang nak camp balik macam selalu... ni pun dapat satu malam saja, biasa la semua dah buzy dengan 'bini' masing2.. hahhahaha... so, lets enjoy beb...


aktiviti yang paling perlu adalah memasang unggun api dan buat bara untuk memasak.. dan aktiviti paling best dah tentu la baring2 sambil tengok bintang lepas tu mengumpat start story masing2.. hahaha.. sangat enjoy la der...

bakal berkahwin tak lama lg.. hahhaha


Sesi memakan makanan secara primitif.. 





Image2 lelaki2 kacak berbadan sasa kat sini terpaksa di sensor kan.. of coz la sebab semua ada bulu dada yang macho lagi bergaya.. hahaha

si jambu berbadan sasa a.k.a pakar raut buluh...

tukang potong balak, maaf.. badan berpeluh tapi tak berbau.. hahahhaa

ala2 silverstone stallone la mamat ni.. hehehh

parang yang banyak berjasa

bila pagi baru mula ngantok.. 

terbongkang..

kereta dan khemah yang bnyak berjasa..







sesi yang paling ditunggu2... aksi lasak dalam air.. hehehh

senaman pagi yang wajib..

dilarang meniru!

aksi gagah lelaki sejati yang tak perlu ke gym bagai..

sesi bergaduh dalam air yang WAJIB... hahaha






P/s - Banyak2 kan lah beriadah dan beribadah yeahh.. nanti badan sihat otak cerdas...hilang masalah...:D




6 comments:

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

cuti terus jadi kaum primitif..hahahha

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

cuti terus jadi kaum primitif..hahahha

fromjarn said...

blogwalking~

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

kening> cukup2 primitif... hahahha

tehr said...

ada gak sesi belajar tarian air tu
best sangat2 kalau berkhemah
hehe

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

hai fromjarn,
hai tehr,
selamat datang....:)

mencari segala hasil leteran aku di sini