Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, May 28, 2011

morning ispiration

Photo by Mark Seagal..
chinese model liu wen with the cowgirl theme,
actually this shoot is for Vogue China..
this photo really suitable for my inspiration after some workout session this day, err.. maybe before go to sleep at the noon... :)








P/s- hari2 perlukan ispirasi, dua tiga hari ni rasa sangat bertuah.. maybe sebab semalam dapat elaun internship yang first, hehehe, thanks god...baru rasa nikmat praktikal walaupun elaun ciput... happy gila ahhh ni... mata shining sangat-sangat bila GM bagi cek... balik tido sambil senyum lebar sampai pagi sambil fikir nak beli apa tah...heheehee..enjoy yeahh...:)

2 comments:

BajinganCinta said...

topi koboi dah ada,outfits lebih kurg pun ada..tinggal nak cari burung helang n tempat yg gersang2.kekeke..

cantik!

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

jom cari burung helang kat langkawi...hehehe..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini