Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, May 14, 2011

blogspot delete post entri

hadhooiii... blogspot buat hal, habis 2 entri aku semalam kena delete...
tapi aku tak kesah pon.. ahahah
yang penting sampai pun ke pintu gerbang bukit cerakah...
sapa yang sempat baca entry yang kena delete tu tau lah sebab aku ke sana awal pagi buta...
sekali lagi gambo dari google

bila ntah nak habis praktikal ni..
lagi lama aku praktikal lagi habis duit..
bila dah cuti nanti dapat la cari nafkah zahir, batin tak ok.. hahaa..
sebab aku nak rembat 'awek' baru ni....
awek terbaik...Reebok zigtech sesuai untuk treadmil dan outdoor running
bukan senang aku nak beli kasut mahal beb,
kasut mahal untuk running je..
kasut murah untuk jalan2...
seliper jepon lagi sedap kot buat jalan2... hahaha...



P/s- owh jangan lupa klik sini untuk usha kungfu panda 2 dan sini untuk amal jariah....:)

3 comments:

Budak Botak said...

he3, entry yg kena delete tu nanti ada balik...

Entry terbaru -> Entry Yang Didelete Blogspot Akan Di Kembalikan Secepat Mungkin... (",)

BajinganCinta said...

a'ah lah...saya pulak header baru blog saya dah kena delete.sudah kembali ke header lama.T___T

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

budak botak>> owh.. thanks, nice info...:)

bajingancinta>> hehe.. wow, header baru tu..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini