Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, April 22, 2011

Perasaan

     Kali ni post ni bersikap peribadi sikit,, kalo bosan,tak payah baca aku merepek ni sebab tak mendatangkan faedah kat sapa2 pon...tapi ada aku kesah? hahahahhh...memandangkan aku tak suka cerita problem aku kat orang (sebab bukan boleh setel pon, lagi beban ada lah), so aku post la kat sini... minggu ni aku macam ada masalah yang langsung tak besar bagi orang lain, tapi sangat besar bagi aku, memang mengganggu pemikiran.. macam kisah lama aku nak mula balik.. perasaan ni sebenarnya mat2 bunga je yang tahu, hahahahhh... bukan golongan aku.. sebenarnya otak aku penuh dengan ex aku yang sekarang dah makin hot tu, (cis, persetan dengan hot, kat neraka lagi hot)... sebab entah macam mana aku dapat contact number dia balik, lepas tu benda2 lama ni asyik main2 kat otak kusut aku ni..ni je pon...macam lawak..otak aku terlebih memikir....asyik terbayang2...tak nak abeskan kredit aku jawab benda2 typo dalam fon kolot aku ni, arrgghhhhh... malas betul aku nak memikir benda2 yang tak berfaedah macam ni.. dalam keadaan otak memikir benda macam ni aku terus bangun pagi2 buta terus berlari satu tasik! yeahhh..dua round je pon dah semput, dah lama aku tak berlari,, macam ni la cara aku nak hilangkan stress, lari laju atau naik moto laju2 sampai tempat yang jauh..., (jangan tiru, baik korang solat dan berdoa, terus hilang stress)...hehehh... bahaya kot...walaupun dah janji dengan rakan2 nak berbasikal kat taman pertanian... dari malam tak makan terus berlari selaju mungkin kat tasik lepas tu ke cerakah berbasikal yang memang advanture dan terus ke puchong teman rakan cari company praktikal... penat sangat, nasib baik ada rakan yang sangat baik memasak dan makan sama2 kat cerakah.... sangat sedap dan seronok walau ada benda bersarang dalam otak...yela otak aku dah bersarat dengan benda2 perasaan ni, kepala hotak aku memang lembab sikit nak terima benda2 yang khas untuk mat bunga ni.. hehehh... sebenarnya aku takut nak memulakan balik benda2 macam ni, malas nak cari pasal...sampai kan mungkin ada hati yang aku terlepas pandang... mungkin yang dekat dengan aku... pergghhh.. ayat macam dalam novel yang aku tak pernah baca... hahahahhkkhh... aku nak cerita lebih2 nanti ada yang tak suka.. tapi ada aku kesah? hehhh!




P/s- aku pun tak tau apa yang aku tulis ni..... terus taip tak fikir apa2... nak luahkan kat sini je kot yang boleh, kat orang memang tak mungkin la aku nak cerita lebih walaupun sahabat baik aku, jarang aku nak cerita benda2 karat macam ni...kantoi kat dua tiga sahabat aku yang ada follow aku...hahahh so, sapa yang baca ni bertuah la kononnya... kah3... udah2, letih aku mengarut banyak2... baik aku layan Roswell lagi baekk........

2 comments:

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

Oohhh mat jiwang..hahahahhaha

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

bukan jiwang~ terpaksa layan perasaan jiwang tu...., sakit kepala aku...:(

mencari segala hasil leteran aku di sini