Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, March 4, 2011

Star Wars Episode 1: The Phantom Menace kembali 3D di pawagam 12 February 2012


     Peminat-peminat setia star wars terutamanya darth vader pasti akan melonjak keriangan dengan berita terbaru ni, efek oleh Fox, Lucasfilm and Industrial Light & Magic sudah pasti amat membanggakan, tengoklah nanti macam mana efek2 3D tu akan direalisasikan... tak sabo eden nak tunggu ni jah... hehe... ushalah video review yang lepas ni... yang 3D nanti pasti lagi gempak gila baban kan....








P/s- aku lagi minat Obi wan Kenobi dari Darth Vader.... err... sebenarnya aku lagi minat Legolas dan Aragon~ tiba2 masuk cita  Lord of The Ring... ahahahah...:D

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini