Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, March 2, 2011

Gempakstarz yang sangat best

      Sehari di Gempakstarz.. nasib baik lecturer aku bagi assignment macam ni, boleh la nak bertemu dengan artis2 kat gempakstarz tu, tapi malang sungguh, Zint dan puppetteer tak ada kat situ, diorang ni freelance ja, tapi dapat jumpa kaoru, kenny dan jo pun dah ok siap dapat otograf lagi, owh! tak lupa gak Apoh a.k.a zuan, walaupun tak sempat nak sign... hehe..

berposing kat gempakstarz.. hehehh

Memang satu pengalaman yang berharga, kalau boleh nak ja lepak kat sini selama seminggu... nak tengok lagi gambar-gambar meh la ke sini.... moment kebal

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini