Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, March 4, 2011

Akuma Production~ still under construction...

     Yeah,, kali ni nak promote sikit blog baru ni, ni blog untuk tugasan master yang baru, sila-silakan la follow blog ni, sebenarnya markah tugasan ni bergantung kepada berjaya atau tak blog dan media promosi yang lain, blog ni masih belum siap lagi, dalam jangkamasa beberapa bulan harap-harap blog ni akan dapat ramai follower... kali ni master bersama dengan 4 orang rakan yang lain buat animation dan komik, genre komik dan animasi ni akan diberitahu kemudian.... harap-harap rakan bloggers sekalian dapat tolong like page dalam facebook ni dan follow blog ni... ajak la rakan-rakan semua, ni kira nak minta pertolongan ikhlas la dari kamu semua bloggers....jangan lupa, follow kami dan kami akan hiburkan semua dengan segala media kreatif kami....:)

Silalah follow kami di sini..
rupa2 makhluk dalam team akuma, yang baju biru dan yang pakai topeng tu menyibuk je, hahahh...


P/s- jasa baik kamu semua amatlah dihargai.......muaahhhh,,, ahhahha...:D

mencari segala hasil leteran aku di sini