Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, February 2, 2011

Nokia Bicycle charger kit dengan kuasa Ovi Maps








Ok, sebenarnya kit ni dah pun dikeluarkan dari 3 jun 2010 lagi oleh Nokia... kan senang kalau macam ni, geng2 yang tengah gila basikal ni boleh la try produk Nokia ni, mesti budak2 fixie dan mountain bike tergila-gilakan benda ni nanti, siap pakai dynamo untuk cas power lagi... macam best kan.. nak tau lebih lanjut meh usah kat artikel asal ni Nokia Bicycle Charger Kit

tengok dynamo dia, teringat basikal zaman kecik2 dulu...
kan senang macam ni... untuk motorsikal ada tak?

P/s- nak beli satu, tapi nak kena beli fixie bike dulu....:D

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini