Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, February 23, 2011

Interview di gempakstarz


Esok bersamaan 24 February 2011, aku akan ke gempakstarz, yeay..... hehe... untuk temuramah dan survey di company Art Square Creation SDN BHD... yang aku suka sangat ni bukanlah dapat ke company tersebut, tapi bila dah ke sana mestilah dapat berjumpa dengan artist2 komik kat sana.. hehe.. yang paling aku nak jumpa sangat mestilah Zint dan puppeter, harap2 dapat signature depa nih.. memang bertuah sangat-sangat aku rasa bila dapat assignment macam ni.. memang dah tak sabar nak tunggu esok.. hee...


gambar dari google, hehe.. esok dapat shoot gambar betul2..hee
P/s- aku tak sabar da nih... gwwrrrrr.....:D






No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini