Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, January 12, 2011

tiket percuma ke sunway Lagoon

     Yehaaa... semalam adalah hari yang sangat best.. tiba2 macam bulan jatuh ke riba.. betul ke tak perumpamaan aku ni.. haha... semalam dapat tiket free ke sunway lagoon... hepinya aku, bukan senang nak dapat habuan macam ni, bukan tebuan tau, habuan.. ahaha.. apa tah aku merepek.. sorang membe aku kat U dapat tiket free ke sunway lagoon, so, memandangkan tiket tu terlalu banyak, aku pun dijemput la untuk memeriahkan suasana, hehe.. kami semua pun berkonvoi la beramai-ramai ke sunway.. memandangkan aku belum pernah menjejakkan kaki ke sunway lagoon, aku pun teramatlah excited yang terlampau sampai aku terpaksa memonteng 3 kelas dalam 1 hari.. hee.. ni yang aku serba salah nak bagitau ni.. tapi tak pe, tak kisah pon,, ahhaaha... lagipun kelas awal2 semester ni bukan ada lecturer nak masuk pun..

Memang aku tak pikir panjang apa kesan kalau aku tak ke kelas, kira aku setuju atas sebab nak have fun kat sunway je, apa la.. hehe.. so, hari ni aku dapat masalah dengan pendaftaran salah satu subjek, konklusi kat sini lebih baik jangan ponteng kelas yea.. tak bagus untuk kesihatan dan pointer korang.. ahahah.. tapi tu tak penting, yang penting aku dapat memori yang berharga semalam, nak je aku huplod gambar2 semalam kat sini, tapi gambar tak pulak ada degan aku, lagipun follower aku belum sampai 100 lagi, hehe, nanti2 la aku upload.. nak tidur tengah hari dulu, tido tengah hari ni bagus korang tau tak.. tapi jangan sampai ke petang lak, hehe (tengah hari apa wey, da pukul 4 petang da pon, hehe)...

P/s- tinggal kelas korang takut, tinggal solat korang tak kisah lak... apadaaa...

4 comments:

mE said...

one more to go.....
haha sama la kita...
pastu upload la pic banyak2...hehe

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

yeah,,
just 1 more..
ahaha

mE said...

dah 100 pon jelesnye..saya masih 99..
haha..congrate tuan belog..

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

Thanks...
jangan risau, nanti2 dapat la tu..
rezki bila2 boley datang...:D

mencari segala hasil leteran aku di sini