Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, January 1, 2011

Tahun baru azam baru

Ok, selamat tahun baru untuk semua..
macam orang lain aku pun ada gak azam tahun baru..
hee...

~antaranya ialah~

-nak kahwin
-nak dapat anugerah dekan
-nak kumpul duit dari kerja part time
-nak upgrade kamera
-nak beli external hdrive yang baru
-nak jadi seorang yang lebih berani lagi daripada sekarang
-nak hilangkan malas
-nak melancong puas2
-nak camping puas2 sambil main unggun api
-nak solat tepat pada waktu

ni je kot, nanti2 tambah lagi, banyak2 takut tak sempat nak tunaikan, ni janji pada diri sendiri ni.. kena laksanakan juga..hee


P/s- yang atas sekali yang aku potong tu kena tunggu lagi beberapa tahun lagi kot, ehehe...:D

8 comments:

MAPPIAU said...

akak doakan mudahan semua azam tuh tercapai yea dik hihihi

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

heee.. tQ..:D

Azie Azra said...

nape de sebut anugerah dekan 2x?tamak eh.hi3.kidding :P

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

opss.. terulang 2x... haha.. mybe nk jd kenyataan la kot..:D

Awangku Johan said...

bagus azamnya ya.. hehe
tp kenapa listkan dpt anugerah dekan dan nk hilangkan malas tu 2x?? haha
hurmm rindu nk study kembali.. Insyaallah nk cntinue study pd thn 2012 amik master pndidikan..
- ooohh.. nk beli kamera jg ar.. best2

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

tQ, dah betulkan.. da nyanyuk nih..
hee.. semoga berjaya cntinue stdy tahun depan..:D

Fitrihadi.com said...

hoho gudluck bro! happy nu year

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

tQ bro..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini