Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, January 28, 2011

Rumors: Nikon DSLR bakal menjadi projector







     Wahhh, mantap benar... Lepas ni mungkin para photographer2 yang menggunakan high-end kamera tu akan boleh terus view foto dan video terus melalui kamera ke skrin atau dinding, senang untuk presentation..



Berdasarkan gambar di atas, projector ni boleh dipancar melalui lens? mungkin teknologi kamera bersama dengan projector ni tidak asing lagi buat nikon, dan sebelum ni pun Nikon telah pun mengeluarkan kamera kompak yang mempunyai projector, Nikon Coolpix S1100pj. Tetapi projector dipancar dari lens? wow! sangat hebat dan mungkin ini akan menjadi produk nikon yang paling berbaloi dibeli! Tetapi masih lagi rumors.. jadi tunggu la dengan hati yang tenang..

sumber- engadget dan Nikon rumors..


P/s: aku pon nak beli 1 la, senang nak view gambar2 yang aku shoot hari2... hee...

8 comments:

BajinganCinta said...

baru bercadang nak bli DSLR.ngah survey survey...
xsabar...canon or nikon?canon or nikon?

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

kedua2 nikon & canon adalah sangat ok, tak ada masalah, janji DSLR je, tapi lebih baik beli yg ramai kawan2 pakai, nanti senang nak share2 lens..:D

BajinganCinta said...

rata2 kawan pakai Nikon...
rasa bdebar2 plak nak menimang DSLR..kekeke

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

bagos2.. nanti bila dah dapat explore habis2an...
baru puas hati.. heee..

BajinganCinta said...

haruslaaaa....eeee...xsabarrr!!!

sembil9n said...

tak mustahil :D

najwa aminah abas said...

aku rase ketinggalan..
mungkin aku akan beli bende ini... =)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

memang wajib dibeli kalau nikon keluarkan!!
pliss la nikon, pliss announce cepat!! hee

mencari segala hasil leteran aku di sini