Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, January 4, 2011

filem baru Mamat Khalid- Apokalips

  
     Filem ini dibintangi Jehan Miskin, Iqram Dinzly, Peter Hugh Davis, Zoe Tan, Vasanth, Pekin, Adam AF2 serta Miera Leyana Kasmi.. filem ini diarahkan oleh pengarah terkenal tanah air iaitu encik Mamat Khalid yang stylo mylo.. Dengar cita bukan takat pecah panggung macam filem 2Alam DDR, tapi klcc pun hancur.. hehe.. efek CGI ataupun betul2 klcc hancur tu yang kita tak tau.. tapi mesti gempak kan.. tamau cakap banyak2 meh layan image yang aku pinjam dari encik google..












P/s- Walaupun filem ni dikatakan tak ada identiti kerana meniru budaya jepun tapi aku harap ni hanya permulaan kepada usaha untuk filem fighting2 ni, lepas ni Mamat Khalid tolong la buat filem yang ada unsur2 budaya melayu, mesti gempak, tak payah la katana2 tu.. keris lagi bagus kan, tekpi pun ada jugak... lawan ala2 silat tapi dalam kategori moden.. mesti gempak...:D



4 comments:

iwan_dextrous said...

pic artis2 dh gempaq..agk2 setaraf ke x ngan cte nie..hihih

Dextrous cyber life

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

harap2 gempak la.. kalo x mmg rugi.. hee..

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

insyaallah akan join....:D

mencari segala hasil leteran aku di sini