Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Thursday, January 20, 2011

blog baru dalam omputih

     Ok, ni nak kenalkan blog baru yang baru bertapak dalam arena blogging nih.. haha.. hanya blog tentang gambar2 yang aku tembak, malas nak letak kat blog ni banyak2 nanti orang kata terlebih expose.. hahha.. mentang2 la aku da mula nak meng-exposekan diri tanpa sebab lepas dapat 100 follower ni.. apa2 hal pon just enjoy okey....klik je kat gambar di bawah ni:D




http://momentkebal.blogspot.com/




P/s - dalam english okey, grammar tunggang langgang, tapi ada aku kesah... hahahah...

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini