Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, January 5, 2011

Blog Aku, Bukan Privasi Lagi



Ok, kali ni aku join segmen dari bro shaofie ni... hee..
nak kena describe blog aku nih..
 simple je, blog aku ni blog yang bersifat peribadi tapi amat mengalu-alukan pengunjung..
kira tak berapa nak peribadi, tapi akan menjadi lebih 'open house' bila follower aku cecah 100..
usha  entri ni >> header baru.. nanti korang akan faham segala-galanya.. chewahh..
aku rasa tak ada apa sangat nak merepek kot.. takat ni je.. hee..

ni aku tag 5 orang nih secara random..
kyu
kim
mamairfan

6 comments:

MAPPIAU said...

waaa kene tag sudah, ingat jugak ko kat akak yea dik, (mule la ni akak nak perasan wakaka) okeh okeh akan akak gagahkan buat demi mu dik :P hikhikhik

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

hee.. selamat 'menjoin' segmen nih...:D

Mariana said...

salam ziarah
dah folo u...folo me back ya
http://diarialeesya.blogspot.com

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

thanks...:D

Qamarul said...

bro lg 6 orang je ni nak capai 100..

cepat2.. semua org follow die!

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

alamak.. nak kne tunjuk muka da nih...
ahahaha...:D

mencari segala hasil leteran aku di sini