Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Saturday, December 11, 2010

Saiful Nang

     Kali ni mesti ramai pengemar photography yang kenal nama yang letak untuk title post kali ni, yeahh, Saiful Nang, aku pasti korang dah kenal, tapi mesti ada juga yang kurang mengenali beliau, so, aku nak kenalkan kat korang, Saiful Nang ialah seorang anak seni yang telah berjaya dalam bidang yang diceburi olehnya, bidang apa? tentulah fotografi, tamau cita panjang2, tapi work beliau memang sangat best dan boleh jadi rujukan orang ramai, hehe, aku ikut cita dia dari zaman fotopages sampai sekarang makin popular dan makin menjadi-jadi hotnya, sampaikan orang yang bukan gemarkan fotografi pon kenal nama dia, yealah, hasil usaha dia dari susah sampai jadi jutawan fotografi yang mashur giler, Anak melayu yang berjaya la wey, bukan jutawan MLM xpon jutawan online fesbuk, hehe.

 Saiful nang dan team fotografinya candid syndrome merupakan official photographer untuk wedding angkasawan negara kita yang lepas, dan beliau juga dah jadi macam selebriti lepas menang AYA award 2010. Bertambah-tambah la rezeki beliau lepas ni, nice, dalam wedding photography memang beliau menjadi rujukan aku la dalam nak research tentang wedding ni, asyik tengok fotografer luar negara je, fotografer dalam negara pun banyak yang hebat2 dan terkenal di peringkat international, oklah, macam biasa tamau cakap banyak (taip banyak), korang usha je kat link yang aku bagi kat bawah untuk mengenal beliau dengan lebih lanjut, ahaks

saiful nang time dekat AYA awards 2010
ketemu saiful nang di-


P/s- gambar beliau aku cilok dari google jek, korang nak tengok lagi? masuk je fesbuk dai nih,, lagi banyak gambar yang best2.. nanti nak kenalkan dengan korang architectual photographer yang hebat lak...^_^

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini